Afrika`da Tarım Denince TARIMKON İlk Akla Gelen Kuruluşlar Arasında..

İstanbul`da yapılan Türkiye-Afrika III. Ekonomi ve İş Forumu'nda Panel-I “Türkiye-Afrika: Tarım ve Tarım Sanayii Alanlarında İş Birliği” G2B-I: "Yatırım Fırsatları & Afrika'da Hedef Sektörler" paneli Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Hakan Yüksel moderatörlüğünden gerçekleşti... Programı Güney Sudan Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Afrika'dan bir çok bakan ve yatırım ajansları yakından takip etti.

Programda: Sayın Sekesai,
Nzenza, Zimbab Sanayi & Ticaret Bakanı ve Gambiya Tarım Bakanı

Prof. Mohamed Khalil TIMAMY,
Profesör, Sürdürülebilir Kalkınma
Çalışmaları, Pwani Üniversitesi

Sayın Morris RWAKABAMBA,
Uganda Yatırım Ajansı Başkanı

Sayın Sebastian KAPULANDE,
Zambiya Uluslararası Ticaret ve
Yatırım Merkezi CEO’su

Sayın Can Hakan KARACA,
Cantek Group Yönetim Kurulu Başkanı

Sayın Omar Amadou JALLOW,
Gambiya Tarım Bakanı
konuşmacı olarak yer aldı.

İş formunun ilk programında tarım işbirliğinin konu edilmesi, devletimizin Afrika'ya bakışını ortaya koyuyor.

Ayrıca Afrika'da tarım denince TARIMKON' un ilk akla gelen kuruluşlar arasında olması, TARIMKON' un başarısını ve doğru işler yaptığını perçinlemektedir.

TARIMKON, Afrika da 10 yıldır eğitim, mühendislik, mekanizasyon, teknoloji pazarlama ve pazar araştırmaları konularında onlarca proje yürüttüğü gibi ülkemiz ihracatına da ciddi katkıları bulunmaktadır.

İşletmelerimiz ve Çözüm Ortaklarımız